haccp iso 9001, iso 22000
iso 9001 system zarządzania jakością normalizacja iso w sektorze spożywczym

ISO 22000 w przemyśle spożywczym

Norma PN-EN ISO 22000:2006 może być stosowana na wszystkich etapach od produkcji pierwotnej poprzez przetwórstwo a na handlu kończąc. Wymaganiami objęte są min.:

  1. rolnicy,
  2. producenci substancji dodatkowych do żywności,
  3. producenci żywności,
  4. producenci pasz,
  5. sieci handlowe,
  6. hotele, restauracje, firmy cateringowe,
  7. firmy transportowe,
  8. magazyny i chłodnictwo.

    Posiadamy duże doświadczenie oraz profesjonalizm a niewysokie ceny usług wyróżniają nas wśród konkurencji.

FORMULARZ KONTAKTOWY

przemysł spożywczy i paszowy, restauracje, gastronomia
wdrożenia przepisy prawa
consulting iso zarządzanie jakością
szkolenia iso 22000
audyt iso 22000 wewnętrzny dostawców odbiorców
iso22000 food safety
program warunków wstępnych PRP ghp gmp

Copyright haccp-polska.pl